A A A

Hulpdiensten

Een wolkbreuk kan binnen enkele uren tot overstromingen leiden. Je kan er dus maar beter op voorbereid zijn en snel reageren om je gezin en goederen te beschermen en de schade te beperken.

Soms krijgen kinderen tijdens het zwemmen een slok water binnen, op het eerste zicht zonder erg. Een paar uur later kan het echter ademhalingsmoeilijkheden waarvoor het naar spoed moet.

De doortocht door een lange tunnel vraagt van de chauffeurs extra waakzaamheid vanwege de speciale verkeersomstandigheden en het verhoogde risico op een kettingbotsing. Hoe u het beste reageert in geval van een ongeluk of pech in een tunnel.

In smartphones, tablets, Laptops, hoverboards, elektrische fietsen en auto’s zitten accu’s. Als je deze gedurende lange tijd en zonder toezicht oplaadt, bestaat de kans dat er brand ontstaat.

Al zou je liever hebben dat het niet zo was, toch doe je je misschien eens pijn op vakantie of krijg je last van ongemakken. Welke medicijnen, medische documenten en welk materiaal moet je meenemen?